New Customer?

 is Soulmade Cosmetics ook direct te bestellen door particulieren?  

Ja hoor, al onze producten zijn direct te bestellen door zowel voor particulieren als bedrijven 

 Account aanmaken voor particulieren 

als particulier kun je bij het invullen van je gegevens de vragen over bedrijfsnaam & KvK gewoon overslaan!

Klik hier om een account aan te maken 


 Account aanmaken voor bedrijven: 

als bedrijf/winkel/schoonheidsspecialist moet je, nadat je een account hebt aangemaakt, ons even een mailtje sturen dat je je hebt aangemeld. Dan kunnen wij je status aanpassen zodat je direct tegen inkoopprijs kunt inkopen.

Klik hier om een account aan te maken 

 

 Vragen of opmerkingen plaatsen bij een bestelling:  wanneer je bij je bestelling wat vragen en/of  opmerkingen hebt kun je deze plaatsen in het schem comment: 

 

 veel voorkomend probleem bij het afronden van je bestelling:  een veel voorkomend probleem bij het afronden van een bestelling is dat het niet duidelijk is hoe je van stap 1 naar stap 2 naar stap 3 etc komt: klik steeds op het woord verder. Dan loop je probleemloos door naar devolgende stap.

 

 Verzendkosten binnen NL slechts: €4,95   -   vanaf €75,- gratis verzending 

 

 Veel gestelde vragen over Soulmade Cosmetics 

 Waar staat Soul voor   Soul zit ergens heel mooi, heel diep van binnen. Maar Soul kun je ook voelen, ruiken, horen in talloze klanken en zien in kleurrijke beelden, soms heel subtiel, soms op de meest uitbundige wijze. De Ingredienten die we voor Soulmade Cosmetics gebruiken hebben Soul! Ze hebben iets wat we niet zomaar kunnen pakken, vangen, eruit persen of wringen. De ingredienten die wij voor Soulmade Cosmetics gebruiken, geven we de ruimte. We spelen met ingredienten, we zoeken naar geuren, we mengen olien, en soms, terwijl we hiermee bezig zijn, gebeurt er ineens iets: er is Soul. Er is een Soulmade product! Ineens heeft de creme de juiste structuur, ineens ruiken we de juiste geur waarvan we niet wisten die we die zochten. Maar het is de juiste geur! Nog altijd worden we verrast door de komst Soul. Komt hij wel, komt hij niet...

 Traditie  Gevoel voor traditie is onontbeerlijk in de moderne snelle wereld waarin we leven. Alle ingredienten, elk nieuw idee, nieuwe geur of samenstelling heeft een eigen verhaal, een eigen traditionele basis.

 Karakter   Wij geloven in de oorspronkelijke, natuurlijke kwaliteit -Pristine Natural Quality- van de ingredienten en geuren die we gebruiken. Wij geloven dat we, als we elk ingredient en elke geur de ruimte geven waar ze om vragen, ze ons vanzelf hun unieke natuurlijke kwaliteiten zullen tonen.

 Swingend  Swingend is Soulmade Cosmetics natuurlijk ook! Losjes in de heupen! Met gevoel voor timing, voor maat en voor ritme gaat alles makkelijker, gaat alles als vanzelf. Niet wringen, trekken of duwen. Niet pushen tegen beter weten in. Niet te snel. Niet te langzaam - maar go with a natural flow. Dans mee op het ritme van onze natuurlijke geuren, onze vrolijke kleuren, onze blijmakende producten.

 Be Special Be Natural  In de natuur is alles, uniek, is alles speciaal. Daarom hoef je  om speciaal te zijn alleen maar dicht bij jezelf te blijven en op je eigen natuurlijke kracht te durven vertrouwen. Soulmade Cosmetics is speciaal door natuurlijk te zijn. De natuurlijke ingredienten die we gebruiken maken onze producten tot karaktervolle producten. We hopen dat Soulmade Cosmetics u mogen inspireren om ook Be special Be Natural in het leven te staan.

 

 Ingredienten  Ingredienten - beter gezegd: de (dosering van) werkzame stoffen - bepalen de ware kwaliteit van een producten.

 De ingredienten bepalen de prijs   de ingredienten die we in onze producten gebruiken komen van over de hele wereld en zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben altijd voor ogen gehad dat de prijs van onze producten voor een belangrijk deel door de kosten van de ingredienten bepaald zou moeten worden. Door het schommelen van de prijzen van de ingredienten (bv een jaar een goede of een slechte oogst) kan de prijs weleens wat hoger of wat lager uitvallen.

 

 Direct Online  direct online verkopen aan zowel de consument als aan therapeuten, schoonheidsspecialisten of winkels, maakt dat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Iedereen kan direct via onze webshop Soulmade Cosmetics producten bestellen. Leveren on demand zorgt ervoor dat we een product pas verpakken op het moment dat het besteld wordt, hebben we geen al te grote voorraad en opslagruimte nodig. Om de voorraadkosten voor wederverkopers ook zo laag mogelijk te houden, hanteren we geen minimale afnames. Online bestellen en betalen - in een keer bestellen en betalen zorgt ervoor dat we geen kosten kwijt zijn aan een grote administratie. Reclame maken - we adverteren bijna niet. Reclame maken doen we vooral door kwaliteit proberen te leveren. Wanneer we tijd kunnen reserveren staan we op speciale beurzen om direct contact met de klanten te kunnen hebben. Wanneer we op een beurs staan, zullen we dit altijd tijdig op onze webshop aankondigen.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
Algemene voorwaarden - ©2010 Soulmade Cosmetics
New Energy Essences